Type hier uw zoekopdracht

Veel gestelde vragen

Waar kan ik de Gealux meubelen bekijken?

U kunt Gealux meubelen bekijken bij de betere meubelspeciaalzaken en woninginrichters bij u in de buurt. Ook kunt u onze showroom in Culemborg bezoeken.

Op welke tijden kan ik jullie showroom bezoeken?

U kunt altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen van maandag t/m donderdag van 09.00 - 16:30 uur en op vrijdag  van 09.00 - 14.30 uur.

Staan alle modellen in uw showroom?

Alle modellen en stoffen- en kleurstalen die op dit moment in de collectie zijn staan over het algemeen in onze showroom. Voor alle zekerheid is het wel verstandig om vooraf te informeren of een specifiek model aanwezig is.

Hoe weet ik of mijn gekozen model ook bij een meubelzaak in de buurt te koop is?

Om teleurstellingen te voorkomen kunt u daarvoor het beste contact opnemen met deze meubelzaak. 

Kan ik rechtstreeks bij Gealux bestellen?

Consumenten kunnen onze producten alleen kopen via een meubelspeciaalzaak. Deze winkels hebben alle expertise in huis om u van begin tot eind goed te begeleiden.

Uit welke stoffen - of ledersoorten kan ik kiezen?

Gealux meubelen zijn leverbaar in vele kwaliteitsstoffen en -ledersoorten. Uw meubelzaak laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Naast onze eigen stoffencollectie, verwerken wij ook de stoffen van Kvadrat en de Ploeg.

Wat is jullie gemiddelde levertijd?

Gealux heeft de intentie om binnen 6 tot 8 weken uw fauteuil of bank bij de winkelier af te leveren. Wij geven bijtijds de exacte levertijden door aan onze afnemers. Daar kunt u altijd informeren wanneer uw bestelling wordt geleverd.

Waar kan ik terecht als er iets niet in orde is met mijn meubel?

Het afleveren van perfecte producten is de eerste prioriteit van Gealux. Er kan echter altijd iets misgaan. Uiteraard lossen we dat voor u op! Via de winkel waar u de overeenkomst mee heeft afgesloten kunt u een serviceaanvraag indienen.